How To: Cara Layari Site Kami

Salam & Hi semua,

Di sini kami akan ajar, bagaimana nak surf site ini dengan lebih teliti. Jikalau anda ingin membeli apa-apa barangan kami bolehlah meng’klik’ butang ‘Visit the shop’ dekat Shopping Cart tab atau pun ‘IbzaTech E-Shop’ berada top menu.

Untuk mencari buku mengikut ISBN, penerbit, tajuk ataupun sebahagian daripada kandungan, anda boleh menggunakan function ‘Search’ yang berada di sidebar no 2.

Updated list for cutomer Nutritionists’ Choice Cookbook, RM20 !!

Salam & Hi;

Ini updated customer list setakat February 2012. Buku Nutritionists’ Choice Cookbook, RM20 !! masih ada dalam stok. Untuk yang tanya harga borong pun kami dah reply ya.

Thank you all :heart: :heart: !

Total sold up to date: 73pcs + (based on our records in email, yang beli ikut sms & fb tak sempat kira lagi !)

February
Feb 24 – Kelana Jaya (2pcs)
Feb 23 – Kangar (1pc)
Feb 18 – Kelana Jaya (1pc)
Feb 13 – Bagan Serai (1pc)
Feb 10 – Segamat (2pcs = 1pc Nutritionists’ + 1pc Mama Saya Lapar)
Feb 9 – Karak (2pcs = 1pc Nutritionists’ + 1pc Mama Saya Lapar)
Feb 1 – Penang (1pc)

January
Jan 31 – Shah Alam (1pc)
Jan 25 – Parit Buntar (1pc)
Jan 25 – Kajang (1pc)
Jan 13 – Kulim, Kedah (1pc)
Jan 1 – UPM Serdang (1pc)

Untuk yang masih berminat, sila klik Nutritionists’ Choice Cookbook, RM20 !!

Stok buku kami di Book-a-Book fotopages

Salam & Hi;

Kami dalam proses menambah buku – buku dalam store kami. Terutamanya buku kanak – kanak. Memandangkan masih ada yang berminat dengan stok buku – buku kami di Book-a-Book.

Kebanyakan buku yang laris di fotopages sudah habis dijual. Untuk sebarang pertanyaan, sila email kami di sales@ibzatech.com dan insyallah, ada stok baru kami akan update di sini ya !

Selamat Berhujung Minggu !

p/s: buku nutritionists’ masih ada dalam stor. Saya tidak berkesempatan untuk update list customer yang telah membeli sejak dari Aug hingga ke November ini. Jadi, sila email kami sekiranya berminat ok.

Nutritionists’ Choice Cookbook, RM20 !!

Salam & Hi;

** sticky post untuk seminggu, email me for details sales@ibzatech.com **
** untuk post penuh, di sini ya **

Thank you all :heart: :heart: !

Total sold up to date: 60pcs+

DEC
Dec 16 – KL Sentral (1pc)

Dec 14 – Serdang (1pc)
Dec 13 – Johor Bahru (1pc)
Dec 6 – Sintok, Kedah (1pc)
Dec 3 – Kota Kinabalu, Sabah (1pc)
Dec 3 – Lumut, Perak (1pc)

NOV
Nov 8 – Klang (1pc)

OCT
Oct 20 – Lembah Keramat (1pc)
Oct 19 – Kajang (1pc)
Oct 10 – Rawang (1pc)
Oct 9 – Subang Jaya (1pc)

AUG
Aug 17 – Petaling Jaya (1pc)
Aug 16 – Putrajaya (1pc)
Aug 15 – Gebeng, Pahang (1pc)
Aug 13 – Sg Buloh (1pc)
Aug 4 – Permatang Pauh, Penang ( 1pc )
Aug 4 – Putrajaya ( 1 pc )
Aug 7 – COD Hotel Nikko, KL ( 10pcs )

JULY
July 14 – Kulim, Kedah ( 1pc )
July 23 – COD, KFC WangsaMaju ( 5pcs )

JUNE
June 03 – KL ( 1pc)
June 06 – Kota Bharu ( 1pc)
June 07 – Shah Alam ( 1pc )
June 15 – Kota Damansara ( 1pc)
June 19 – COD A&W PJ (5pcs)
June 22 – Kajang ( 1pc )
June 24 – Putrajaya ( 1pc)
June 29 – Jelebu ( 2pcs )
June 30 – KL ( 1pc )

MAY
May 19 – Ipoh, Perak ( 2pcs )
May 26 – Nusajaya, Johor Bahru ( 1pc )
May 26 – KLCC ( 4pcs )
May 26 – Shah Alam ( 1pc )
May 30 – Jln Dato’ Onn, KL ( 1pc )
May 30 – Kota Bharu ( 1pc )
May 31 – KLCC ( 4pcs )

Teruja nak menyiapkan bubur untuk bayi sebaik sahaja dia mencecah 6bulan ? Excited kan ?

Ataupun pening bila tiba waktu memasak untuk bayi anda ? atau selalu terfikir fikir nak masak apa untuk anak ? ataupun dah boring masak benda sama saja setiap hari ? balik balik bubur nasi yang direbus dengan ikan, campur sedikit lobak merah atau bayam.. begitulah rutinnya setiap hari setiap minggu, bukan ? ok. itu contoh sahaja.

kebanyakan masa, saya selalu tercari cari buku resepi terbaik untuk anak. sebab saya taknak buku yang banyak menunya dari luar dan tidak relevan untuk anak saya. dan kebanyakan resepinya adalah memerlukan saya memerah otak ke pasaraya berdekatan dan ini menyukarkan.

kini, tidak lagi. dengan adanya buku Nutritionists’ Choice Cookbook – Buku Masakan Pilihan Pakar Pemakanan. dan boleh saya katakan terbaik kerana:

  • buku ini diterbitkan oleh Nutrition Society of Malaysia. Makanya, dah tentu tentu isi kandungan padat dan berinformasi terbaik bukan ?

  • buku ini dwibahasa. ada bahasa inggeris dan ada bahasa malaysia. ehh, tak pening dah. takpayah pening pening nak buka kamus semata mata nak cari makna lettuce. ok, ini contoh. menunya cuma bersebelahan saja. kalau tak faham lettuce itu apa, cuma jeling sebelah dah tahu apa itu lettuce.
  • menunya bersesuaian dengan kita sebagai orang asia yang setiap harinya makan nasi. ataupun bahan – bahannya dah tentu ada dalam fridge tanpa perlu keluar supermarket semata mata nak memasak menu yang simple untuk anak. contohnya, kalau tengok buku dari luar negara, kebanyakan resepi memerlukan bahan yang jarang ada dalam fridge kita. contoh, brokoli. eh eh mummydaddy jarang jarang makan brokoli, sekali menu bayi memerlukan brokoli pula. kalau bayi tak habis, maka mummydaddy jenuhlah nak telan. ok, itu contoh.
  • Ada tip praktikal tentang pemakanan kanak – kanak. banyak info dalam buku ini. saya dah baca dan bagus. saya suka. Ada juga cara nak buat stok sayuran, stok ayam dan macam macam lagi. Beli lah !
  • dengan harga yang murah, anda dapat sebuah buku yang berwarna dari muka depan hingga muka surat terakhir. dan poin terhebat, ilustrasinya adalah berkualiti tinggi. serius, kena beli baru tahu dan baru boleh banding terbaik atau tidak.
  • resepinya dah siap siap disusunatur mengikut umur, dari bayi hingga prasekolah, dari sarapan ke makan malam. betul betul senang. sekali tengok, dah teruja ! FREE – siap ada penanda buku yang sudah dikepil bersama dalam buku. takda masalah kalau hilang sekalipun. nak tanda mana resepi yang sudah dicuba pun senang.
  • dan yang paling paling hebat, lebih 60 resepi untuk bayi, kanak – kanak 2 – 4tahun & kanak – kanak prasekolah. dari 6bulan sampai…. 6 tahun ! berbaloi baloi !!
  • mesti mahal !! eh tak tak. ini produk malaysia, harganya cuma RM20 dan boleh guna sehingga 6tahun, i tell you bagus kan ? maknanya, kita cuma telah laburkan RM20 untuk resepi yang sihat dan info yang berguna untuk kegunaan sepanjang 6tahun. Baaagusssss betul !
  • kali pertama sewaktu membelek buku ini di tangan, saya dah cakap dalam hati. ok buku ini bagus. saya juga telah dapatkan satu untuk simpanan peribadi !

rasa teruja nak dapatkan satu ? berminat ? sila email di sales@ibzatech.com

info: kami telah berjaya menjual sebanyak 16buah buku offline sewaktu Pameran Buku sempena Bulan Pemakanan 2011 di Hospital Ampang bertarikh 29 April 2011 yang lalu.
info: kami telah berjaya menjual 28pcs online ( up to date July 1st, 2011 ) !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...